Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2019 06:35 - Насладете се на това което сте постигнали до момента!
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 11958 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.02.2019 06:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Животът ежедневно ни предизвиква да дадем най-доброто от себе си и да развиваме своите способности и заложби. Животът не винаги изисква да се изкачим до върха, но е желателно да даваме всичко на което сме способни.

Несъмнено в живота ни има както изкачване така и спадове. Има моменти на върховно напрежение, но има моменти в които трябва да се отпуснем и насладим на постигнатото до момента. Както има затруднения и изпитания, които трябва да положим усилия и да преодолеем, така има и моменти когато да получим заслужената награда, и време за заслужен отдих, преди да тръгнем към поредния връх.

Насладете се на това което сте постигнали до момента! Триумфът от постигната цел е част от живота и стимул за да продължите напред и нагоре. Вие го заслужавате.

image

Карта Таро за деня – Шестица Жезли

Тълкуване според: Алистър Кроули

Колода карти: Артър Е. Уейт

Изтеглена карта: в нормално положение

 image

ШЕСТИЦА ЖЕЗЛИ

Значение първо:

Картата покрива различни значения: триумфиращ победител, който би могъл да бъде и пратеник, носещ радостни вести. Поради това значенията се свеждат до следното: очаквания, желания, надежди и пр.

Значение второ:

Грижи, страх от победоносен враг, който е застанал пред портите, предателство, невярност.

 image

 

Значение в Кабала:

Постоянно влияние: Под постоянното влияние на тази карта вие непрестанно ще търсите удовлетворение от това, което вършите или с което се занимавате. Всъщност това удовлетворение ще бъде от по-голямо значение за вас, отколкото всякакви парични възнаграждения. Ще го извлечете от работата си, въпреки че ще трябва да се трудите изключително упорито и да прокарвате нови революционни идеи, за да получите признание.

Отрицателни черти:Отрицателните ТРИДЕСЕТ И ДВЕ са страхливи хора, които винаги си въобразяват, че ще им се случи нещо лошо, а ако всичко им върви по мед и масло, започват да им се привиждат дебнещи ги отвсякъде злини. Някои от тях страдат от мания за преследване и си втълпяват, че неизвестни врагове заговорничат срещу тях. Временно влияние: Това трябва да бъде много благоприятен период, в който ще се чувствувате като победител, защото една голяма ваша мечта ще се сбъдне. Чака ви добра вест, кояго засяга личния ви живот. Когато се случи да се сблъскате с хора, възприели възгледи, противоположни на вашите, гледайте дипломатично и тактично да ги спечелите на ваша страна, вместо брутално да ги отблъсквате, особено когато сте под влиянието на точно тази вибрация.


image

                                      https://www.facebook.com/Таро-78-тайни
                                                http://taro.viastars.com/index.html

                                          http://www.taro78secrets.viastars.com/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3711496
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930