Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2018 11:19 - Италиански изследователи откриват измама с 6-комбинирана ваксина, дадена на бебета
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 2167 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2018 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Италиански изследователи откриват измама с 6-комбинирана ваксина, дадена на бебета


25 декември 2018 г. Главен редактор  

image

https://explainlife.com/italian-researchers-find-fraud-with-6-combo-vaccine-given-to-babies-5133/?fbclid=IwAR3N0bYDzb92oXiolh7vKGftP8fY5HmJouQeivyUHScIeyLdRWMUAFssnro

Италиански учени от организация, наречена  Корвелва  , публикуват резултати от проучването на 6-комбинираната ваксина, Infanrix Hexa, която се прилага на бебета.

Те са шокирали света, като твърдят, че тяхното проучване показва, че съставките в тази популярна детска ваксина не съдържа антигените, които тя твърди, и съдържа някои токсични химикали, които не са изброени като съставки.

Те призовават резултатите от разследването си „Vaccinegate“.

Според Европейската агенция по лекарствата:

Infanrix Hexa е ваксина, използвана за защита на бебета и малки деца срещу дифтерия, тетанус, коклюш (хепатит B), хепатит B, полиомиелит (полиомиелит) и заболявания като бактериален менингит, причинен от бактерията Haemophilus influenzae тип b (Hib).

Infanrix hexa съдържа следните активни вещества: t

  • токсоиди (химически отслабени токсини) от дифтерия и тетанус;
  • части от Bordetella pertussis (B. pertussis, бактерия, която причинява коклюш);
  • части от вируса на хепатит В;
  • инактивирани полиовируси;
  • полизахариди (захари) от Haemophilus influenzae тип b.

Но според учените в Corvelva, претенциите за съставките на тази ваксина не са потвърдени от лабораторни изследвания:

image  

При Infanrix Hexa открихме

  • химическо замърсяване от производствения процес или кръстосано замърсяване с други производствени линии;
  • химически токсини;
  • бактериални пептидни токсини;
  • неразтворима и неразградима макромолекула, която реагира на протеиновия анализ, но не може да бъде разпозната от никакви бази данни на протеини.

Не намерихме:

  • Протеинови антигени на дифтериен токсоиди, тетанус, коклюш, хепатит В, haemophylus influenzae В, полиомиелит 1-2-3;
  • Формалдехид и глутаралдехид, феноксиетанол, антибиотични остатъци, посочени в състава;

Д-р Шерри Тепенни обсъжда цялостната реакция срещу ваксиналните измами в Италия и колко важно е това изследване в следващото видео.

 

 

Ваксиниране: Първоначални резултати за химичния състав на Infanrix Hexa

от  LE ANALISI 
CORVELVA ПЕРСОНАЛ

Когато започнахме тези анализи, от метагеномиката до химичните, имахме много въпроси и търсехме само отговори ... След тези първи резултати се появиха още въпроси и така се разсеяха опасенията!

Количественият анализ на органичното съединение е от голямо значение във фармакологичната област, тъй като потенциалните проблеми с безопасността възникват от новите производствени процеси на биологичните лекарства и от сложните структурни и биологични характеристики на тези продукти.

При Infanrix Hexa открихме

  • химическо замърсяване от производствения процес или кръстосано замърсяване с други производствени линии;
  • химически токсини;
  • бактериални пептидни токсини;
  • неразтворима и неразградима макромолекула, която реагира на протеиновия анализ, но не може да бъде разпозната от никакви бази данни на протеини.

Не намерихме:

  • Протеинови антигени на дифтериен токсоиди, тетанус, коклюш, хепатит В, haemophylus influenzae В, полиомиелит 1-2-3;
  • Формалдехид и глутаралдехид, феноксиетанол, антибиотични остатъци, посочени в състава;
В Infanrix Hexa има шест антигена
Тетанус, дифтерия и коклюш токсоиди, D антигени на полиомиелит 1-2-3, протеини на хепатит В, получени с генно инженерство и Haemophylus полизахариди, химически свързани с тетаничен токсоид като носител. Токсоидите се създават чрез третиране с формалдехид и глутаралдехид, които трябва да премахнат токсичността, запазвайки тяхната способност да стимулират защитни антитела срещу оригинални токсини.

Очаквахме да намерим трите токсоида и другите антигени, които не са модифицирани чрез третиране с формалдехид и глутаралдехид, за отделяне на антигените един от друг и да бъдат смилаеми от ензима, специфичен за протеини (трипсин).  Вместо това сме открили истински полимер, неразтворим и несмилаем, за който се предполага, че е набор от антигени, химически свързани заедно (трябва да се дефинира, ако това е налице като агрегат на отделните антигени или единична макромолекула), на които можем в литературата може да се намери частична информация относно единичните антигени.

Тази макромолекула не може да бъде разпозната по никакъв начин от базата данни на протеините и всъщност се оказа твърдо съединение с неизвестна химическа структура.

Разтворимостта на протеините и тяхното разграждане (т.е. способността им да се разделят на малки пептидни фрагменти) са две типични характеристики на протеини, които не само дават възможност да бъдат изследвани чрез някои специфични методи за анализ,  но също така са фундаментални за взаимодействието с имунната система за създаване на защитни средства. антитела , защото ако структурата на протеина е силно променена от първоначалната, новите антитела са напълно различни от тези, които могат да атакуват оригиналните антитела, причиняващи заболявания.

Тъй като този полимер, с който сме се сблъскали, получен от антигенната смес, не само е различен за неговата пространствена конформация, но е химически различен, така че  можем да кажем, че не сме изправени пред антигени, подобни на оригиналните, но под формата на съединение с неизвестна и непредсказуема токсичност и ефикасност.

Не само не бяха открити ваксинални антигени, имаше и 65 признака на химични замърсители, от които само 35% са известни, сред тези различни остатъци от преработка и кръстосани замърсявания от други производствени линии и тяхната идентификация ще бъде проверена по време на втората аналитично проучване (т.е. със стандартни контроли).

7 химически токсини сред тези сигнали също са идентифицирани, вероятно произтичащи от химически замърсители на производствения процес или други производствени линии на мястото за производство на ваксина; тези токсини имат структура, която вероятно би могла да бъде частично получена от реакцията на формалдехид, глутаралдехид и цианоген бромид с други химически замърсители във ваксината. Бихме искали да отбележим, че токсичността на много от тези токсини е потвърдена и публикувана в Pubchem или Toxnet и  това поставя важни проблеми, свързани с безопасността, проблеми и опасения.

От изследването на протеиновата и пептидната фракция са получени различни свободни пептиди с бактериален произход, вероятно идващи от клетките на бактериалната култура, използвани за екстракция на антигена. Литературата описва бактериалните пептиди като потенциални алергени 5 и също така способни да индуцират автоимунни реакции 6 и те също поставят проблем за безопасността, който трябва да бъде допълнително изяснен с регулаторните органи.

Връщайки се към двата основни принципа, които бяха тема на нашия анализ, ние потвърждаваме това, което казахме в неотдавнашното интервю за научното списание Nature: изследваме ефикасността и безопасността на ваксините и не можем напълно да разберем как тя Възможно е да се твърди, че тази ваксина е в състояние дори да генерира 6 защитни антитела - причината, поради която е предназначена за - и освен това да разбере как този клъстер, съставен от 6 невротоксични антигена, свързани заедно, може да се твърди, че не е токсичен за новородените.

Hexavalent на Infanrix Hexa, както и за метода, който сме поръчали, поставя сериозни съмнения както за ефективността, така и за безопасността му…

Едно нещо е сигурно: няма да спрем да продължим.

HealthImpactNews




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Това означава,
31.12.2018 12:15
че има намеса на извънземни. А имунния отговор е наистина съмнителен, още повече, че имунната система съзрява на 6 месеца.
цитирай
2. zahariada - Да
31.12.2018 12:27
Не знам зашо е така, но имам идея. /засега/
цитирай
3. radostinalassa - Това е като при турската ваксина против хепатит
01.01.2019 10:11
Съдържа много токсични метали и трови децата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740540
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031