Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 06:25 - Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА–тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7082 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 23.11.2015 01:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Огромни изкуствено построенни светилищни мегалитни скални пирамиди над с.Мътеница, състоящи се от акуратно подредени един над друг енергийни панели с единично тегло от по 500–600 тона всеки,посрещнаха групата ни,организирана по инициатива на Иван Гарабитов,за посрещане на вълшебния ден на чудесата–Еньов ден,на светилищния комплекс Свети Иван. 

image


image
+

image



Съобщението на Духовна здравна академия "Гарабитов"–Пловдив,за мероприятието бе:

"На Еньовден,24 юни,2015 г.екипът на Духовна здравна академия „Гарабитов” организира колективна медитация за Любов, Мир и Хармония за България и света в Средна гора. Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, българският гуру в здравословното отслабване и известен йога последовател, кани привържениците на духовни школи, спортисти и всички желаещи да се изкачат с него на едно от най-високо енергийните кътчета в България – светилището „Свети Иван” край с. Мътеница в Средна гора. 

Сборният пункт е в 9:30 часа,сряда 24 юни 2015 в центъра на с.Паничери,откъдето ще се тръгне за близкото село Мътеница
В 10 часа от центъра на село Мътеница групата ще тръгне към близкия мегалитен светилищен комплекс

В 11 часа, на празника на билките, водата и хармонията, всички ще излъчат обединена колективна позитивна мисъл в Космоса. Хората, които нямат възможност да присъстват, могат да се присъединят като изпратят мислено в 11:00 часа своите позитивни нагласи и пожелания за по-добро бъдеще, независимо в коя точка на България са в момента. С хармонични мисли ние сме в състояние да препрограмираме бъдещето, кармата на Българите и на човечеството към по-добро,убеден е Иван Гарабитов. Мисълта е енергията, която лекува тялото и душата и ни прави по-здрави, по-щастливи, благородни и човечни."


Гарабитов бе инициатор и на колективната медитация за България и планетата, която се проведе в 11 часа и 11 минути на 11.11.2011 г. отново в светилището „Свети Иван” край с. Мътеница в Средна гора и бе излъчена в предаване на бТВ.
  
 

Нека говорят с Росен Петров - Иван Гарабитов


Съобщението в сайта на Духовната академия на Иван Гарабитов е:

На Еньовден медитират за мир, любов и хармония в Средна гора
www.garabitov.bg/bg/32-Събития/215-на-еньовден-медитират-за-мир,-любов-и-хармония-в-средна-гора   
 
 
Еньов ден

Поли Паскова
Щурците

 





Хора от сформирания по–късно екип на на bezistena,участвахме на забележителното духовно мероприятие на 11.11.2011 година с удивителни последици за нас.

Частична информация ви дадохме в постинга ни 

Родолюбивото предаване ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на Стойчо Керев, разкриващо истинската история на България,е причина за атаката срещу Тв 7. Акад. Христо Маджаров 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/21/rodoliubivoto-predavane-vypros-na-gledna-tochka-na-stoicho-k.1363030 

 
 
Сега ви информираме и ви каним да посетите при възможност това духовно мероприятие,на което ще присъстват и академик Христо Маджаров и съпругата му Галя Маджарова,които ще изнесат сказка на исторически и духовни теми.
От нашия екип ще ви запознаем с езотерически жречески практики и тайната на древно–Българското лечебно изкуство БАЕНЕ,както и с Исусово–Марииното ранно–християнско(езическо) Кабала изкуство.   
 
 
Няколко традиционни дешифровки с помощта на Свещения шифър,в който ви просвещаваме във всички наши статии

ИВАН ГАРАБИТОВ=Богиня Диана и Бог Барг
феноменен жречески потомък на Богиня Диана и Бог Българина
 
ДУХОВНА ЗДРАВНА АКАДЕМИЯ=Друиди от Бог Иза и Богиня Майка Диана
център на феноменни Български Жреци–Друиди от потомствената династия на Бог Исус и Богинята Майка Диана,Мария Магдалена

ПАНИЧЕРИ=ПАНИТШЕРИ=Братя от Ешуа

селище на феноменни жреци от Бялото Всемирно Братство,генетични потомци на Исус
 
image 

С Гарабитов на светилищния мегалитен,нарочно подчертаваме:
изкуствено построен, 
енергиен комплекс над село Мътеница

МЪТЕНИЦА=МЪТЕНИТСА=
Мат Диана и Иса

селищен център на феноменни жречески потомци на Майка Богиня Диана и Исус

Светилищният скален комплекс е един от основните енергийни обекти,на които Васил Левски е провеждал своите практически занимания по посвещаването му във феноменните жречески тайнства,познания и практики,по време на неговото учителстване през 1864 в село Войнягово,намиращо се на няколко километра от Мътеница и състоящо се от преселени от Ямбол жречески фамилии.
Официалният повод за пребиваването на Левски във Войнягово е учителстването му в местното школо,което прикрива истинската му мисия–раждането и съхраняването в дълбока тайна сред верни съмишленици–съзяклятници на сина му Петър (Дънов)от любимата му съпруга Мария–монахинята Серафима,с която имат таен династичен брак за продължаване на Първосвещената златна династична родова линия на Исус и Мария Магдалена,в която е Спасителят на човечеството,Божият Син.

СЕРАФИМА=Бог Иса и Мария
Бог Исус и Мария Магдалена–Исусово–Мариината жрица,Любима и династична жертвена съпруга на Васил Левски и Майка на сина му Петър Дънов,даден от Левски за отглеждане в приемното семейство на приятеля му и доверен посветен съзаклятник– свещеника Константин Дъновски,официалният баща на Петър Дънов

КОНСТАНТИН ДЪНОВСКИ=Кан(Жрец) на Тати Исус и Бокиня Диана 


image

Изкуствено построеният светилищен мегалит Свети Иван

СВЕТИ ИВАН=
Иса Бог и Диана Богиня=Бог Иса и Богиня Диана 
 
МЕГАЛИТ=МЕГА ЛИТ=Маг Дуло
маг,магьосник,жрец,свръхестествен феноменен оператор от рода Дуло,творящ чудеса на изкуствено построено скално светилищно съоръжение от феноменните Български строители–енергетици и оператори на тия мултифункционални високотехнологични апаратури за реализиране и материализиране на Дарбите на Святият Дух за обслужване на духовните и здравните нужди и за задоволяване на материалните потребности на хората 

МЕГАЛИТ=МЕГА ЛИТ=
Маг Дуло=Маг Далена=Магдалена
роданачалничката на рода на Магите от Дуло,от които са Българите

image
   
–Дошъл от небето метеорит?
–Поникнала от земята скала?
–Чуден природен феномен?

–Не!

Скален мегалитен светилищен комплекс,мултифункционално високотехнологично съоръжение за трансформиране на безкрайната енергийна мощ и Дарбите на Святият Дух в духовни,здравни и материални блага за задоволяване на потребностите на хората–Божествена технология,която Исус демострира на скалата–светилище,на която постави петте самуна хляб и двете сухи риби и преумножавайки ги,нахрани 5000 души,без да се броят жените и децата! 

Изкуствено построен светилищен коплекс,универсална технологична производствена линия и рог на изобилието,построен от Българските феноменни строителни инженери и енергетици,които са Всемирното Бяло Братство–жреческата свята каста на Българските Богове–Демиурзи Господ Бог Исус и Великата Богиня Майка Диана,Мария Магдалена или Богородица,Божествен безплатен супермаркет,захранван и работещ с безкрайно финната и нежна и неизчерпаема свръхмощна енергия на Святият Дух,енергията на Всемирната Любов! 
 
Ето проектната му и производствена документация: 
 
ДОШЪЛ ОТ НЕБЕТО МЕТЕОРИТ=Дуло на Тати Ешуа и Богиня Матара Диана
жреческата династия Дуло от феноменни потомци на Българските Богове,от която са подизпълнителите на Божият сътворенчески проект 
 
МЕТЕОРИТ=Матара Диана

ПОНИКНАЛА ОТ ЗЕМЯТА СКАЛА=
СКАЛА на Диана Мат и Иза Балк(Българин)

ЧУДЕН ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН,построен от=
построен от Рода (народа) на Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана

ЧУДЕН ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН,построен от=
построен от Братя от Ешуа и Богиня Мадара   
 
БОГОВЕ–ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Диана Мария=Бог Иза и Богиня Мадара

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Мадара

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ПРОИЗВОДСТВЕНА ЛИНИЯ=ЛИНИЯ на Братя от Богиня Диана и Бог Исуз

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина  

БЕЗПЛАТЕН СУПЕРМАРКЕТ=
Богиня Матара Диана и Бог Исуз Бълкарина 
 

И вижте KNOW HOW – производствената тайна на енергията на Святият Дух,с която работят скалните светилища:

ФИННА НЕИЗЧЕРПАЕМА ЕНЕРГИЯ на=ФИННА НЕИЗТШЕРПАЕМА ЕНЕРГИЯ на=
ЕНЕРГИЯ на Бог Изуш и Богиня Матара 
 
ЕНЕРГИЯ НА ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ=ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВТА на Бог Иса и Мария
ЕНЕРГИЯ НА ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ=ЕНЕРГИЯ на Павел (сина на) Бог Иса и Мария–Първородният Новозаветен син на Исус и Мария Магдалена,създал Свещената Българска (фалшифицирана като Римска) империя от 69 г сл.Хр. до 333 година в качеството си и образа на Цар Авитохол (33–333 г.с л.Хр.)–феноменен Първожрец и Император на Свещената единна всесветовна Българска империя,управлявана от него от Първосвещения централен храм Безистена в Първопрестолен столичен Божи град Ямбол(Олимб),преминал след 333 година в транспространствено служение на Майка си Мария и Баща си Исус в качеството си на Свети Павел,глава на небесното светейшество и Министър–председател на Всемирното правителство,управляващо Света,Всемира,Мирозданието и Измеренията.
И човешкия свят и живота и съдбите на всички хора,естествено!
И нашия живот и съдби също!
И моя живот и съдба също!
И вашия живот и съдби също!
И твоя живот и съдба също! 

СВЯТ=
Иса и Богиня Диана 
 
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза

ИЗМЕРЕНИЕ=
Иза и Мария 

image
   

image

Официалната версия на учените–геолози за тази прецизна строителна композиция,е че е "игра на природата–майка,чуден ваятел с майсторска ръка,природни феномени ..." и други ала–бализми от тоя род,за да не познаем,че са дело на феноменните ни предци,и се усетим че и ние като техни генетични потомци сме биологични феномени, натъпкани с Божествени познания,характеристики и технологии,че вземем и ги активираме по тия места,построени точно с тази цел!

image

Универсална енергийна лечебно–ренегерационна био–камера на светилищния комплекс Свети Иван 
 
image

Светилищен енергиен генератор и екран за лечение на лъчеви заболявания, телепортационна площадка и транспространствен портал,през който Левски е  упражнявал своите жречески феноменни умения

image

Долмен,построен за универсална лечебно–регенерационна био–енергетична камера и портал към Божието измерение

image

Игра на природата и на "вълшебната ѝ ръка" ли?
Нищо подобно!
Огромни изкуствено построенни светилищни мегалитни скални пирамиди в района на комплекса Свети Иван,състоящи се от акуратно подредени един над друг енергийни панели с единично тегло от по 500–600 тона всеки 

Оправдаването и обяснението на тия феноменни строителни конструкции от псевдо–академичната официална наука е от категорията авторитетното и издържано 
"Камъните падат,падат от небето..."!
 
Тия и всички други десетки и стотици тонове тежки блокове подредени чинно от природата–майка,сами се подредили случайно,или великани с великанска дива сила са си играли да редят кубчета,че си нямали работа,или извънземни с мощни мостови кранове си строили площадки за кацане и излитане.
Нищо подобно!
Фини и нежни Български святи и чисти феноменни жреци и жрици,с песни и танци се свързват с Божиите служители от Тяхното измерение и им предават проектите и желанията си за поредния енергиен светилищен строеж,който да обслужва поредното разселено по света тракийско племе,и Отгоре си вършат работата както те си знаят, като пренасят от стотици и хиляди километри многотонни блокове и ги нареждат като кубчета с програмираното задание да не мърдат от местата си в общ балансиран енергиен режим.

image
  
Светилищна енергийна площадка за лечение на мъжко и женско безплодие 
 
Всички до една скални конструкции,които виждате,са изкуствено построени мегалитни съоръжения,части,енергийни панели и агрегати–елементи от "електронната платка" на светилищния мегалитен комплекс и свръхмощен компютър,чрез който операторът–жрец твори чудеса,трансформирайки безкрайната енергия на Святият Божи Дух в Дарове на Дарбите Му !





И сега в редакционна добавка на другия ден–25 юни,споделяме с вас какво ни подшушна Свети Иван с помощта на цялото транспространствено невидимо,но силно осезаемо светейшо величие и небесно представителство,които бяха на връх Еньов ден с нас на този поднебесен храм,и сред които гости бяха светиите Апостол Васил Левски и синът му Петър Дънов. 
 
ПОДШУШНА=Богиня Диана  и Ешуш

ПОДШУШНА=ПЕШИШДЕН=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

 
Свети Иван,в чието синкретично име са имплантирани Боговете ни Исус и Диана,ни отвори невиждащите очи и ни каза,като ни показа,че двата огромни и тежащи по повече от 70 тона всеки бъбрековидни светилищни скални панели,не помръднали хилядолетия от деликантната си монтажна сглобка,с която са ги монтирали Българските феноменни строители,въпреки екстремалните атмосферни и сеизмични условия,освен функцията си на светилищни агрегати от цялата скална Божия апаратура,са и скулптурна идолна композиция за поклонение,скална скулптурна икона на Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,която е с подчертано оформен бюст и детеродна утроба,и прегърналият я с Любов Исус! 

БЪБРЕКОВИДНИ СКАЛИ=Кая (скала) на Богиня Диана и Бог Исус Бълкаринаенергиен панел от Кая–скала,но задължително светилищна 

МОНТАЖНА СГЛОБКА на=
Кан(Жрец) на Мат и Исуж Болг (Българин)

МОНТАЖНИК–МОНТЬОР=Кан(Жрец) на Ежуа и Диана Мат Мария 

image
 
снимка 1

image

снимка 2

сн 1. Обикновена скала за непросветени и невежи бездуховни българи                    

сн 2. Скална икона на Богиня Диана и Бог Исус за просветени и посветени Българи, предаваща молбите им по етапния ред за разрешаване и изпълнение

Светилищен енергиен панел от мултифункционалния високотехнологичен феноменен комплекс Свети Иван,оформен и като скулптурна икона на Богиня Диана и Бог Исус, която икона е и сърцето на светилищния комплекс.

Свети Иван ни каза,че всички Новозаветни сюжети и сценки на изява и мероприятия на Исус сред природата,са показни практически демонстрации на феномените на Исус за обучение на Българските му ученици,което просвещение и жреческо обучение той провежда в България на Балканите,по–точно из мегалитите на Обетовата Райска земя, които са построени за връзка на жреческите му потомци с него и Майка Мария и за трансформиране и реализиране на енергията на Святият Дух в духовни и материални блага за хората.
В нагледна подкрепа на това транспространствените оператори на светилището на Свети Иван ни пуснаха една серия от визуализираните култови сюжети от живота на Исус от периода на просвещаването на Българите пред трийсетте години на 1 век. 
 
Започваме с най–известната феноменна случка от изявите на Исус,когато той преумножава пет самуна хляб и две изсъхнали риби и нахранва с тях 5000 души и му остават още пет коша с остатъци от храна.
 
image

От тази рисунка виждаме,че Исус провежда лабораторното упражнение на работния плот на скално светилище,на който поставените пет хляба и две риби биват преумножени и мултиплицирани на тонове храна

Забележка:

Облеклото на хората не отговаря на действителното!
Истинските участници в сценката са били облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии и с красиви китки и венци в косите на жените и калпаци на главите на мъжете,а не с пустинни азиатски чалми фереджета.

image 
Просветителска лекция и практически занятие по мултиплициране на хранителни продукти,които Исус провежда пред Българите на работната площадка на светилищен скален мегалитен комплекс, който се вижда зад него. 

Забележка:


Облеклото на хората и природната картина не отговарят на действителните!
Истинските участници в сценката са били облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии,а те са били сред вълшебната Райска земя и китната природа на Обетованата земя България! 

РАЙСКА ЗЕМЯ=Кая(скала) на Исуз и Мария–
земята на Боговете Исус и Мария,в която са централните мегалитни скални светилища

РАЙСКА ЗЕМЯ=Кан(Жреци) на Исуз и Мария–
земята на Жреците на Исус и Мария  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

image

Кадър от работен момент от трансформирането на енергията на Святият Дух в материални блага,в случая на близо 2,5 тона хляб и толкова тона риба.За декор на постановката служи големият изкуствен мегалитен скален комплекс,който е феноменен високотехнологичен производствен комбинат,мултиплициращ вложените в него храни.

image   
Поредното видео–послание за процеса на мултиплициране на петте хляба и двете риби на работната площадка на един от безбройните мегалитни скални светилищни комплекси в България  
Забележката за несъответствие на облеклото и типажите на участниците в процеса остава в сила и за тази композиция.

image
 
Практическо упражнение по преумножаване на хранителни продукти на светилищния мегалитен комплекс КРУМОВО ГРАДИЩЕ на 4 км южно от град Карнобат,с което ще ви запознаем по–подробно в следващите ни постинги. 
 
В горния десен ъгъл виждате работното место на Исус и асистентите му по време на работния процес на светилищния олтар–плот на мегалитния комплекс–производствена база и рог на изобилието. 

АСИСТЕНТИ на=
на Тати Исус

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА=
БАЗА на Братя от Богиня Диана и Бог Исуз
Жреците и Светиите от Всемирното Бяло Братство 
 
 Забележка:

Облеклото на хората не отговаря на действителното!
Истинските участници в сценката са били сияйни и красиви Българи и Български, облечени с красиви многоцветни тракийски Български национални носии,а не като чалмалосаните азиатци и чаргари от рисунката.
 
Представеният топонимен документ свидетелства за това:

КРУМОВО ГРАДИЩЕ=КРУМОВО ГРАДИШТЕ=
Кая (скално светилище ) на Богиня Диана Мария и Ешуа Трака  
 
На големия мегалитен изкуствено построен светилищен комплекс се виждат етажно разположените скални енергийни панели и певческо–танцови подиуми и трибуни за пеещите и танцуващите Българи и тракийци,които участват активно с душа и Любов в целият взаимно–синергитичен процес на трансформиране и мултиплициране на енергията на Святият Дух на светилището,който провежда Исус,като в резултат на това ще получат желаните духовни и материални дарове,за разлика от зорлен разположените и насядали безучастно азиатци,незнаещи за какво са ги изтапанчили на това место,и чакащи само манджата! 

МАНДЖА=Мад и Ежуа
основната универсална храна на човеците,която Българските жреци–обгрижвачи  на Българското тракийско племе ЛАТИНИ=ИТАЛИНИ=Дуло,съхраниха в това племе като емблематичния термин МАНДЖАРЕ:

МАНДЖАРЕ=Мадара и Ежуа=Диана Мария и Ежуа


Мега–светилищният скален каскаден комплекс Крумово градище е познат от официалните исторически документи като отбранителен комплекс на Хан Кардам и Хан Крум при нападенията на византийците.

КАРДАМ=Кан(Жрец) на Мадара=Кан(Жрец) на Диана Мария

КРУМ=
Кан(Жрец) на Мария 

А това,че историческите манипулатори ни гъбаркат да се караме Кан или Хан–ове са били нашите владетели,и че едното било азиатски титул,а другия–праБългарски,хич и не им бръщайте повече внимание,защото и едното и другото,както и Ган и Гун е все същото–все е нашето Жрец,скален жрец на Исус и Богинята Майка,киоито Български жреци са оставили свещения си Божи феноменен жреческо–владетелски ген сред всички азиатски племена,затова те защищават тия си родови Божии титули така ревностно!

КАН=ГАН=ГУН=ХАН=ХУН=КУН=КАН
Жрец,феноменен оператор на скално светилище

image  
Тази интересна сценка от култовата Новозаветна история с преумножаването на хляба и рибите,ни води с въображението на художника–задължително генетичен феноменен потомък на Българските Богове и 100 % манипулиран от специалистите от небесния отдел "Изкуство" и с илюзорна творческа свобода,а всъщност с нулева степен на свобода като абсолютна тяхна марионетка,на централния странджански мегалитен изкуствено построен скален светилищен комплекс БЕГЛИКТАШ,където странджанските феноменни курсисти и кандидат жреци на Исус и Мария Магдалена вече се радват на изработените заедно с Учителите си дарове на Святият Дух!

СТРАНДЖА=Друиди на Исуж

БЕГЛИКТАШ=Кан(Жреци) на Диана и Ешуа Балг
БЕГЛИКТАШ=Кая(Скално светилище) на Диана и Ешуа Балга 

МАРИОНЕТКА на=Кан(Жрец) на Матара
непосветен жречески потомък на Богинята Майка  
 
МАРИОНЕТКИ на=на Кан(Жреци) на Матара
всички хора на Земята,управлявани от Божиите земни или небесни светии,държащи живота и съдбите ни според техния проект и сценарий за всеки човек

image 
И сега вижте прекрасната възстановка на това култово жреческо свръхестествено феноменно мероприятие–чудотворство,от което ще вземем само интересуващата ни доказателствена фактология за това,което обследваме–а именно същноста на скалните светилища като високотехнологични мултифункционални рогове на изобилие.

ЧУДОТВОРСТВО от=
от Друиди на Бог Исуш и Богиня Диана

Ами документът е на най–лично место: скалата,върху която е Исус с момченцето,което е дало петте самуна хляб и двете изсъхнали риби
Ето това е езическо Българско светилище и още наречено капище,което Боговете построиха само за своята свещеническа жреческа каста–Българите,и на което Исус и чрез което Исус извърши чудото на преумножаване на хлябовете и рибките.

ЧУДО=Ечуа и Диана=Ешуа и Диана–Исус и Диана

ПРЕУМНОЖАВАНЕ чрез=
чрез Богиня Мария и Бог Ежуа

Вижте какво означава и самата дума за това съоръжение :

СВЕТИЛИЩЕ=Богиня Диана и Исуш Ел (Змей)
работните места и апаратура на Българските Богове и техните жреци за творене на чудеса.
Змейският индекс е херметична животинска хералдика по Древно–Българския календар на Исусовата династия Дуло,информация за което е скрита в митологизираните предания,съставени от жреците и оставени за съхранение в Българския фолклор,че тия светилища са обиталища на Змейове,къщи на Змейове и порти,през които змейовете минавали към другите светове–което в скритата си същност е абсолютно верно,като ролята на змейовете изпълняват жреците и жриците,вършещи свръхестествените чудеса

ЧУДЕСА=Диана и Исуш
ЧУДЕСА=
Дионичиус=Дионисиус
жреците на Диана и Исус,творците на чудесата 

И сега задачка с неповишена трудност за начинаещите ни курсисти в жреческия занаят–вижте основното езическо наименование на светилищата–КАПИЩЕ.
Защо светилищата са наречени така от премъдрите ни предци,какво ни казват с него,досега беше свръхсекретна тайна,но Отгоре ни дават зор да разпечатваме и този секретен документ!
Ето го съдържанието на документа:

КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Ешуа и Бокиня Диана


КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Кая(Скално светилище) на Богиня Диана и Ешуа  
 
СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ за=за Кан(Жреци) на Иса Трака и Диана Мат

СВРЪХСЕКРЕТНА ТАЙНА за=за Сар Бох Иса Трака и Диана

ДАВАТ МИ ЗОР=
Богиня Мат Диана и Иза
 
image
 
Щастливото и ухилено малко Българче,наследствено кандидат–жрече,от което Исус взе петте самуна хляб и двете изсъхнали риби,както е казано в старите редакции на Новия завет,и което се радва,че ще разсекретим сега и неговото послание,скрито в бедната му храна,станала обект на Божиите феноменни експерименти и чудеса.

ПЕТ САМУНА ХЛЯБ=Богиня Мат и Иса са Балхи–Богинята Майка и Исус са Българи

ДВЕ ИЗСЪХНАЛИ РИБИ=Богиня Диана и Исуз са Бълхари
 
И друга тайна ни разкри тази вечер лично един от скъпите ни транспространствени гости.

СКЪП ГОСТ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Исус

Каза ни доволен от нахлулите спомени при представянето на тази култова сценка,че малчуганът на видео–стената,е самият той.

САМИЯТ ТОЙ Е=Иса и Мат Диана
САМИТЕ ТЕ СА=
Исус и Мат Диана

Каза ни и,че въобще не е случайно това,дето пише в Еванглието,че от 5000 души само той е носил "съвсем случайно" пет самуна хляб и две изсъхнали риби,което е абсурд от толкова народ никой да не носи нищо за ядене,хем са знаели,че сказките и лекциите на Исус са продължавали дълго,пък и на дечурлигата с народа постоянно им се яде и затова в бохчата винаги трябва да има нещо за хапване!

БОХЧА=БОХ ЧА=Бох Ча=Бох Ешуа

БОХЧА=БОХТША=Бохиня Диана и Ешуа

ни всички ни става ясно,защо най–необходимия и употребяван Български битов уред и транспортен куфар,се нарича така–за да ни бъдат винаги под ръка най–важните ни родови документи!

ПОСТОЯННО МИ СЕ ЯДЕ=Исус и Богиня Диана Мат

ЗАТОВА=
Иза и Богиня Диана
винаги за това,за Боговете ни и от Боговете ни е всичко това,което е и за това,и онова!

ЗАТОВА СА=Богиня Диана и Исуз

ЗАТОВА СА НА=ВЕЗИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

постоянно са на БЕЗИСТЕНА Боговете ни във всичките Им невидими измерения,защото БЕЗИСТЕНЪТ  е Сътворенческото им светилище и дом,и храм,и местообиталище,и работно место,и команден център.

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза

РАБОТНО МЕСТО на=
на Богиня Матара Диана и Иса

–––––

Нашият скъп гост ни каза,че този хранителен пакет е подготвен специално от баща му, за да може с неговата анаграмна преподредба да се получат както горните две кодирани послания, така и следващото свръхсекретно съобщение,кое е това дете до Исуса!

–Аз сам ще го разсекретя това съобщение!–каза скъпият ни гост и зачатка с тебешира по скалата на светилището Свети Иван,вместо по клавишите на лаптопа ни,защото батерията бе сдала багажа.

ПЕТ САМУНА ХЛЯБ И ДВЕ ИЗСЪХНАЛИ РИБИ=
Павел,Сина на Бохиня Мат Диана и Бог Исуз–
Павел,Първородният син на Богиня Диана,Майка Мария Магдалена и Бог Исус


–Аз съм,разбира се,малчуганът до Татко ми!–кефеше се Свети Павел,докато ние нахвърлили се отгоре му за пореден път,пищяхме от възторг и удивление от поредния му неузнаваем образ и уникалното шифровано послание,и прегръщахме и целувахме без насита красивото му младежко лице със сияещи небесно сини очи и дълги русо– кестеняви къдрици,а той не можеше да се нарадва на щастливите си и прогледнали пра– – – правнучета! 

НЕУЗНАВАЕМ ОБРАЗ=Бог Изуз и Богиня Мария 

За да не стане грешка и недоразумение,уточняваме,че красивият младеж–Свети Павел, бе на възраст само на 1982 години–някой може да сметне какъв процент е това от безкраното число години на Вечния живот,отреден за Божиите светии и тия,които се познаят като техни потомци и на тия,които се преосветят с познанието  и имената на Българските Богове и Техните закони!

НЕДОРАЗУМЕНИЕ=Иза и Мадара

Когато страстите се уталожиха,някоя от внуческия му екип от bezistena,добра дешифровчица и изследователка,го запита:

–Пра–пра–пра... пра дядо,защо все пак косичата ти на снимката е черна и къдрава като на еврейче,не можа ли да му внушиш на JAMES E. SEWARD да те нарисува с русите кадрици,както си си?
–Викайте ми татко,както е прието при нас,пък и хич не върви седемдесет и кусур годишна жена,въпреки козметиката,пра...правнучке моя,да вика на трийсет и няколко годишен човек,пра...дядо.
То и "татко" пак не върви,ама като ги съберем измеренията и световете,ще ги оправим нещата с годините и обръщенията!–смееше се скъпият ни гост и наш общ Татко Свети Павел,като милваше пра...правнучетата си по олиселите ни  косици и голи главици,и ѝ каза на братовчедката,че ще ѝ обясни защо не е поръчал на художника да го нарисува рус,обаче братовчедът беше я ръчнал в чакрата на логическото мислене и тя изпревари пра...дядо,пардон,Татко ни,и му се заподмазва,за да види той колко е умна и съобразителна,което е и истина,само дето като се забута във взаимно изключващите се сайтове за подмладяване и отслабване без обратен йо–йо ефект и рецептите за кексовете и тестяните вкусотии,минава на друга честота и се налага ръчно да я пренастройваме по центровете на чакрите...
–Ах,да–а!Ами разбира се,как тъй русо и бяло синеоко Българче сред чернокоси и мургави еврейчета,кой ще му позволи на братовчеда Джеймс да показва такива еретични неща извън официалната версия и канона,че Исус е бил евреин и е вършил чудеса сред чаргарските семитски племена!–занарежда с желязни логически аргументи братовчедката ни съекипник.–Нали веднага ЦРУ–та,ФБР–та и другите тайни все езотерични служби на САЩ,в обединен задкулисен сговор с КГБ–тата,ДС–тата,МОСАД, ЩАЗИ–тата,МИ от 1 до 101, МИТ,ИДИЛ,бившите квартални ОФ–организации и другарски съдилища,и всички псевдо–Исусови християнски деноминации вкупом,както и всички други под регистрационния секретен индекс ИНК ВИЗИТ СИЯ, веднага ще му свият сърмите на този Български Божи посредник!
Ще ги разконспирираме,кои са тия от ИНК ВИЗИТ СИЯ–та,за да ги знаят всички,като това разсекретяване и осъждение ще бъде и техният голям шанс за спасението им!

ИНК ВИЗИТ СИЯ=ИНК ВИЗИ ЦИЯ=ИНКВИЗИЦИЯ

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан(Жреци) на Богиня Диана и Исуз

жречески генетични потомци на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,получили по Божият проект и сценарий жертвените черни роли на злодеи и преследвачи на светите си родственици от същия Боги ген!

ИНКВИЗИЦИЯ=кан(жреци) от ВИЗИЦТЕНА=кан(жреци) от БЕЗИСТЕНА
изроденото потомство на Боговете от Черното братство,чийто генезис започва от Безистена

СВИВА МУ СЪРМИТЕ=Бог Исус и Богиня Мат Мария

JAMES E. SEWARD=
Син на Исуж и Богиня Диана Матара–
художникът,на когото Свети Павел възложи да нарисува горното кодирано послание за Сина на Исус и Мария Магдалена в конспиративен режим на тотална цензура

Снажният и сияйно красив и млад 1982 годишен Свети Павел гушна дъртата си 72 годишна пра–...пра внучка–умница,милвайки я по оредялата косица,и в очите му блеснаха издайническите сълзи на гордост и радост,с които се изписва култовия родителски израз–умиление "Татювото семе...!"
Бяхме изкарали камерите да запечатаме покъртителната картина,но двете ѝм аури така сияеха в синхрон,че осветиха всички кадри,и братовчедката много се натъжи,че този прекрасен момент ще остане извън видео–аналите,но Татко ни я успокои,че скоро време като дойдат и отворят CD–тата от персоналните ни хартдискове в Централния компютър на Акаши,ще ѝ даде на флашка записаното вълнуващо събития на 4 HD–висококачествен холографен формат!

Колко вълнения и неудобни ситуации с тия разминавания с годините по нашата генеалогия на джинса ни от Дуло,натъпкан и със Светци,и със злодеи,че все по върховете и по възловите места! 
 
И за малко от толкова много конспирация да пропуснем да кажем на кои батериите им са сдали багажа!
Ами че на тия,на които зарядните им устройства нямат захранващ кабел с Божиите скални светилища,генериращи енергията на Святият Дух.
 
БАТЕРИЯТА Е СДАЛА БАГАЖА на=на братя от Дуло на Богиня Диана и Исуж
на тия братя от Българската Божия династия Дуло,изродените и без Святият Дух,дето са срам и позор за свещената Божия кръв и Българското ни свещено име,и са прекъснали връзката си със Святият Дух и неговата животворяща безкрайна енергия,и дето управляват в безчестие всички народи и все повече се уговарят и организират да затрият свещения Божи Български ген и род на праведните си и читави родственици, без и да подозират,че всяка тяхна мисъл,кроеж,план и стъпка се знае предварително от небесните надзорници и закрилници на Божия Български народ и всеки момент на всеки един от тях могът да му спрат аварийното захранване на изпразнените му батерии и му дръпнат шалтера нацяло. 

НЯМАТ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ=НЯМАТ ЗАХРАНВАШТ КАБЕЛ=
НЯМАТ Бохиня Диана и Изуш Балкарина

НЯМАТ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ с=НЯМАТ ЗАХРАНВАШТ КАБЕЛ с=
с Бохиня Мат Диана и Изуш Бълкарина

А ние енергията на Святият Дух я улавяме и по безжичните енергийни трасета 
 
 
 
image


С този пореден видео–документ приключваме с темата по култовия новозаветен феноменен сюжет за чудото с мултиплицирането на хлябовете и рибите от Исус,в която тема разсекретихме заедно със Свети Павел тайната на свръхестествения процес,като показахме и асистента на Исус–неговия невръстен син Павел,както и предоставените ни от Светецът документи–рисунките на Българските скални мегалитни съоръжения,показващи ни в общ план,че апаратурата и инсталациите за трансформиране на енергията на Святият Дух в материални блага,са специално построените от Българските жреци за тази цел и редица още животоопределящи процеси,инженерно–строителни скални съоръжения.
На рисунката Исус е отново на работната площадка на скалното светилище,а синът му Павел е в ролята на обучаван асистент и просвещаван практически подрастващ малък жрец.
Дешифровката на възложената му в сценката роля на асистент и стажант еднозначно го определят като сина на Исус:

АСИСТЕНТ=Тете на Исус=Дете на Исус

СТАЖАНТ=Тете на Исуж=Дете на Исуж

НЕВРЪСТЕН СИН=СИН на Иса Вер (Змей) и ДианаСин на Исус Змея и Диана


Преди да се разделим със скъпият ни височайш гостенин и Татко–Свети Павел,той ни каза,че сме познали,че младата жена на визуалното послание от рисунката е Майка му Мария Магдалена,изплъзнала се от зоркото око на бдящите цензурни служби.

БДЯЩИ ЦЕНЗУРНИ СЛУЖБИ
срещу=СЛУЖБИ срещу Богиня Диана и Цар Изуш 



екип на bezistena


ИСД с Любов
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
23.06.2015 13:23
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678884
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!