Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2019 16:49 - Ваксината срещу HPV е свързана с нарастващите темпове на безплодие при мъжете и жените
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.03.2019 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ваксината срещу HPV е свързана с нарастващите темпове на безплодие при мъжете и жените

Петък, 01 март 2019 от: Вики Пакетите 

image

 

https://www.naturalnews.com/2019-03-01-hpv-vaccine-linked-to-growing-rates-of-infertility-in-both-men-and-women.html

( Natural News ) Нивата на раждаемост намаляват с безпрецедентни темпове по целия свят. В Съединените щати раждаемостта достигна най-ниското ниво от тридесет години, дори и въпреки настоящите икономически възходи. Във Финландия раждаемостта достигна най-ниското ниво от 150 години. От другата страна на дъската, изследванията показват, че по-голямата част от развитите страни в света, в момента сме изправени пред падащи раждаемост.

Докато някои от тях приписват намаляването на раждаемостта на социални промени, новите доказателства показват, че пъзелът е по-голям от този на медийното отразяване. Оценките от CDC показват, че около 12% от американските жени са изправени пред борбата на безплодието - и изследователите се опитват да разберат защо.

Сега едно научно изследване свързва ваксината срещу HPV с повишаването на безплодието при мъжете и жените.

HPV jab, свързан с намаляването на раждаемостта

Според  докладите на детската здравна защита , изследване, публикувано наскоро в  списанието за токсикология и екологично здраве,  изследва способността на жените да получат ваксина срещу HPV.

Ваксината срещу HPV е предназначена за защита срещу човешки папиломен вирус (HPV) и, предполага се, ще помогне за предотвратяване на рака на маточната шийка.

Както открива водещият изследовател Гейл Делонг, степента на бременност може да варира диво във връзка с ваксината срещу HPV. Използване на данни, събрани от Националния здравен и хранителен преглед (NHANES) от 2007 до 2014 г., Делонг установи, че жените на възраст между 25 и 29 години, които са получили ваксина срещу HPV, са с почти петдесет процента по-малка вероятност да имат дете.

От изследването :

Приблизително 60% от жените, които не са получавали ваксината срещу HPV, са били бременни поне веднъж, докато само 35% от жените, които са били изложени на ваксината, са заченали. За омъжените жени е установено, че 75%, които не са получили изстрела, зачеват, докато само 50%, които са получили ваксината, са били бременни.

 

Изглежда, че жените, които са имали HPV ваксина, са с около 25% по-малко вероятно да имат дете.

Когато е установено, че раждаемостта е спаднала от 118 раждания на 1000 жени през 2007 г. до 105 през 2015 г., както и доказателства за увеличаване на процента на безплодие, и това откритие може да покаже нещо много по-значимо за ваксината срещу HPV.

Инокулация и безплодие

Както  докладва Детската здравна защита , има многобройни проучвания на случаи на млади момичета, които са имали проблеми с плодовитостта, след като са получили известно повторение на ваксината срещу HPV. През 2014 г. лекарите съобщиха, че две 16-годишни момичета и 18-годишна млада жена са претърпели преждевременна недостатъчност на яйчниците след прилагане на HPV.

Данните от системата за докладване на нежелани събития за ваксините (VAERS) между 2006 и 2014 г. показват, че са докладвани 48 случая на увреждане на яйчниците във връзка с ваксината срещу HPV, заедно с 256 спонтанни аборти, 172 случая на аменорея и 172 случая на нередовна менструация.

Данните на VAERS са известни като ненадеждни; Предполага се, че само 1 до 10 процента от нежеланите събития се докладват - което означава, че много повече хора вероятно са били увредени от ваксина, отколкото индустрията би искала да повярвате.

Скептиците от изследването на Делонг са били бързи, за да посочат контрола върху раждаемостта и променящите се социални нагласи за децата - но Делонг има отговор за тях. Според същите данни на NHANES, едва 36% от омъжените жени, които са получили HPV, са използвали контрол на раждаемостта.

Сравнително 51% от жените, които не са получили удара, са имали някаква форма на контрол на раждаемостта.

Така че, Делонг установи, че докато омъжените жени, които са получили HPV изстрел, са  по - малко склонни да имат дете, отколкото жените, които не - те също са  по-малко склонни да използват методи за контрол на раждаемостта.

По-малкото раждане  трябва да означава повече бебета, но в случай на ваксина срещу HPV данните показват обратното. Обратната връзка между HPV ваксинацията и плодовитостта е вярна и става още по-силна с добавянето на данни за контрола върху раждаемостта. Това трябва абсолютно да подчертае необходимостта от по-нататъшно разследване - и то  трябва да доведе до сериозно предупреждение за общественото здраве . Но вместо това, корумпираната индустрия за ваксини търси повече хора, за да нападне.

Вижте повече информация за истинската наука за ваксините в Vaccines.news .

Източниците за тази статия включват:

WakingTimes.com

BBC.com

ChildrensHealthDefense.org




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934982
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930