Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2012 11:25 - Ето къде са 200 милиона евро на Трактора -
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 11560 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.05.2012 11:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

200 милиона евро от имотите на Трактора били приписани на любовницата му

Официалната любовница на Алексей Петров – Трактора, Ива Павлова преди години била изгора на митичния Филип Найденов -Фатик -, но била изгонена от мафиота, пише сензационно вестник „Уикенд“. Причината – поискала е да бъде единствената официална жена в живота му и да го дари с наследник.

image

Трактора прехвърлил всички имоти на официалната си любовница Ива

Бабата, както го наричат приятелите на митичния турчин, обаче вече се е наситил на сексуалната си връзка с красавицата. Като истински джентълмен, макар и отегчен, той не я изхвърля позорно. Погрижил се е да разполага за известно време с кешова сума пари, докато си намери нов спонсор. Инвестирайки в бъдещето й, дори я урежда с диплома с престижната специалност „Международни икономически отношения“. Ива е принудена да напусне и луксозно обзаведената квартира в центъра на София, която е използвана от Фатик за яки купони с много алкохол и кокаин.

Единственото място, където красавицата можела да отиде, след като Фатик я отсвирил, бил апартамента на майка й, намиращ се в квартал „Фондови жилища“ в работническите блокове точно срещу завод „Ворошилов“. Това всъщност е и единствената недвижима собственост, с която разполагаше семейството й.

Майката на Ива, родом от село, намиращо се до Радомир, едва успява да издържа себе си и дъщеря си, оцелявайки на ръба на мизерията. „Мамо, ще променя нещата.Ти и аз ще живеем богато“ казва й пророчески Ива. Срещата й на фитнеса на „Левски Спартак“ с Алексей Петров дава началото на промяната на живота на бедното момиче от кв. „Фондови жилища“. Тя още не знае, но само за няколко години ще се превърне в една от най-богатите български жени, разполагащи с имоти и милиони левове.

Всъщност Ива и до ден днешен не успява да избяга от ролята си на държанка. Богатството й, макар записано на нейно име, е уредено и е истинска собственост на любовника й Алексей Петров. Мафиотът умишлено не е сключил официален брак с нея. Той знае, че имоти, придобити по престъпен начин по сегашното законодателство, могат да бъдат конфискувани само ако са на негово име или на негов роднина и съпруга. Ива не е в нито една от тези категории. По документи жената, пред която е казал „и докато смъртта ни раздели“, се казва Мариана Петрова.

На 13 май 2010 г. състав на Софийски градски съд отне правото на Алексей Петров да се разпорежда с официалното си имане на стойност от 3,3 млн. лева.Това стана по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпления.

Според справка в Търговския регисгър Ива Петкова Павлова, както е цялото й име, към днешна дата участва в управлението на 4 фирми, една от които е застрахователна компания „Лев Инс“.

Според копия от нотариални актове, с които „Уикенд“ разполага, тази фирма спокойно може да конкурира Столична община като брой на собствености в София. На 1 септември 2005 г. столичният нотариус Румен Димитров изготвя нотариален акт, в който като активи на
6381 квадрата от градинката в София във владение на „Лев Инс“
само това дружеството са посочени 15 имота. Сред тях са двуетажна жилищна сграда, друга едноетажна, масивна сграда с площ 320 кв. м и още 12 други.

Оказва се, че Алексей Петров незнайно по какъв начин се е сдобил чрез контролираната от него Ива Павлова и с 6381 кв. метра земя, намиращи се в Парка на свободата! Те също са включени в активите на фирмата. Данъчната оценка на всички имущества е за 882 713 лв.

Пак през 2005 г. Павлова подписва декларация съгласие пред помощник-нотариус Станислав Лукаев, в която пише, че предоставя мезонетите на бул. „Цар Борис“ като апортна вноска за увеличаване на капитала на „Лев Корпорация“ АД. Оценката на жилищата е за 345 000 лв„ срещу които тя получава 345 000 поименни акции от капитала на дружеството с номинална стойност от 1 лв. всяка.

На 17 март 2008 г. „Лев Истейд“ ООД свиква общо събрание, на което се решава да се внесат още собствени имоти като апортни вноски за следващо увеличение на капитала на „Лев Корпорация“ АД. Този път са вкарана имоти за цели 27 милиона лева! Икономически полицаи коментираха пред репортер на вестника, че всъщност чрез тези и още много врътки Ива Павлова е реалният собственик на застрахователната компания и от нея зависи всичко там.

Агентите на комисията „Кушлев“ са установили, че имуществото на бившия съветник в ДАНС и жена му се равнява на 3870,13 минимални работни заплати.

                               

             Кой е Алексей Петров и Операция Октопод


imageimageСтаршина Асан Ибримов Омеров, известен също като Алексей Петров. Доверено лице на еврейската мафия у нас.












 





Гласувай:
3



1. troia - Всички
12.05.2012 11:52
пишат и твърдят, че любовта е вечна и безкрайна... Аз не съм сигурна в това, но ежедневно се убеждавам, че алчността е вечна и безкрайна. Като болест е. Няма лек.Вече ми се повдига от кражби и злоупотреби.
цитирай
2. kostas - Тази сган -няма нищо общо с любовта, отношенията им се свеждат да сношение!!
12.05.2012 11:57
* убеждавам, че алчността е вечна и безкрайна. Като болест е. Няма лек.Вече ми се повдига от кражби и злоупотреби. *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273746
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031